Deze website is bedoeld als steun in de rug, bekrachtiging, aanmoediging en ‘space holder’ voor iedereen die bezig is nieuwe waarden waarin de mens centraal staat, handen en voeten te geven in zijn/haar (werk)leven. Waarden zoals aandacht, vertrouwen, kwaliteit van leven, gelijkheid, harmonie en liefde.

Heb je vragen of mis je informatie? Stuur ons dan een mail. Of bel Yael op 06-55963691.
De informatie die je hier aantreft, geeft helderheid over hoe deze nieuwe menswaarden van binnenuit vrij te maken en hierin concrete stappen te zetten. Dat doet zij vanuit een integrale aanpak zodat alle vermogens (hoofd, hart, buik(gevoel), wilskracht, handen en voeten) van jouw complete mens-zijn worden aangesproken als natuurlijke basis voor je ‘doen en laten’.

Het in de praktijk leven van de nieuwe waarden vraagt namelijk om een omslag in denken en doen. Hierbij is er veel (innerlijke) kracht en toegewijde aandacht nodig om de huidige denkpatronen, waardoor wij als mens momenteel buiten spel staan en gevangene zijn geworden van starre systemen en structuren vol controle, angst en wantrouwen, in onszelf te (h)erkennen en van binnenuit te transformeren. Om telkens weer met een open mind, open hart en vanuit ontvankelijkheid (buik) onder ogen te komen wat ons in onszelf nog afhoudt van het leven vanuit de nieuwe waarden.

Als je dit maar vaak genoeg bewuste en positieve aandacht geeft, maak je de nieuwe waarden steeds meer tot werkelijkheid in je leven. Zodat jouw toekomstbeeld voor de wereld telkens meer handen en voeten krijgt in jouw dagelijkse leven. En je telkens verder groeit in het leven en zijn van bewust levenskracht potentieel. Op weg naar een nieuwe wereld en werkelijkheid waarin meer synergie is en ieder leven er daadwerkelijk toe doet.
Daar dragen wij met deze website graag ons steentje aan bij.

De website is mogelijk gemaakt door:

Marieke & doorleefd leiderschap vanuit het hart (aheartfeltconnection.org)
Ada & doorleefd leiderschap in harmonisering
Yael & doorleefd leiderschap vanuit holding space
Nathalie & doorleefd leiderschap in chaos (padnaarhuis.nl)

De Engelse versie van deze website is Life Force Creation > connecting to essential humanity

Foto’s : Ada, Yael, Ellen, Loes, Marlies, Ingrid, Pixabay
Graphics : C. de Vries

DELEN?