Het vrijmaken van het volledige potentieel van je levenskracht stelt je in staat
een leven en toekomst te creëren waarin er meer synergie is met jezelf en je (leef)omgeving.
Het activeert de grootsheid van jouw complete mens-zijn.

Het is het resultaat van volharding en toegewijde aandacht,

waarbij je continue werkt aan  balans in en met jezelf, en je steeds natuurlijker in je eigen kracht komt. Hoe meer je je hierin bekwaamt, des te steviger en natuurlijker je innerlijke balans wordt. Met als gevolg dat je steeds diepere afstemming bereikt met wat echt belangrijk is voor jou, jou ten diepste energie en levensvreugde brengt en inspireert. Op alle terreinen in je (werk)leven, je relaties en sociaal. Zodat je het betekenis kunt geven en manifest kunt maken in de dagelijkse praktijk.

Het gaat er tevens om om je te bekwamen in samen leven, samen werken en samen zijn vanuit autonomie (zelfbestuur) en respect voor de waarde van ieders leven (gelijkwaardigheid). Het vraagt om innerlijk leiderschap om de volledige potentie hiervan van binnenuit vrij te maken.

Het vraagt bovendien om een positief aandachtige levenshouding,

waarbij je als het ware bezig bent met het bezielen van je leven. Vanuit dit meesterschap kom je steeds diepere lagen van jezelf tegen die steeds diepere betekenisgeving aanraken (en zonder zelfveroordeling). Waardoor je niet alleen telkens bewuster verbinding met jezelf en je omgeving ervaart, maar ook een veelzijdige (of multidimensionele) beleving van eenheid. Er ontstaat een steeds intrinsieker en bewuster aanwezig respect en dierbaarheid voor het leven en al wat leeft en beweegt.

Tot je er zo van doordrongen bent, dat je er elk moment in je leven blijk van geeft.

Je zegt dan op zo’n diep niveau JA tegen (al) het leven, dat je volledig in tune bent met de stroom van het leven en hier spelenderwijs in meebeweegt. Het leven wordt dan een dans van vreugde, liefde en lichtheid voor je. Zelfs als het anders gaat dan je graag zou zien.

De finesses van dit meesterschap

Op deze manier word je helder gewaar wat de bedoeling in jouw leven nu werkelijk is. Waar de grootsheid van jouw eigen meesterschap hem in zit. Wat er nodig is om de afstemming in/met jezelf en je activiteiten tot in de finesses in het hier en nu te beheersen. Zodat je zuiver handelt en zuiver je pad loopt. Wetend wat de bedoeling is. Dit hoogste doel en grote goed steeds dichter (be)naderend. Telkens verder groeiend in het zijn van bewust potentieel. En het hier op aarde laten leven, beleven, spreken, zien, handelen, en genieten van jouw wezen(lijke). Vanuit zorg voor jezelf, voor de ander en voor het grotere geheel.

Je kunt dit makkelijker bereiken wanneer je de diepte van volle stilte gebruikt als uitgangspunt. Voor communicatie, creatie, uitwisseling en actie. Deze stilte is een innerlijk gevoelde stilte die rijk en vol is en alles in zich heeft. Het is tevens een diepe laag in jezelf. Van waaruit woorden, klanken, expressie, inspiratie, creativiteit en inzichten als van nature opborrelen. En via jou hun weg en uitwerking naar de buitenwereld vinden, op een geheel natuurlijke ongeforceerde wijze.

Oprijzend vanuit volle stilte geven ze op deze manier natuurlijk impuls voor actie. Gedragen van binnenuit, om levend en manifest gemaakt te worden. Vanuit vreugde en verwondering. Een innerlijke fontein van inspiratie.

” Het diepste van ieders essentie, is de bron voor waarachtige creatie-inspiratie. “

DELEN?